Michaela van Bohemen

Ik ben een 55 jarige weduwe zonder kinderen en opgegroeid met velerlei dieren. Honden, katten ,konijnen, vogels, vissen, fretten en paarden.

Momenteel heb ik 2 honden, 4 katten en 2 konijnen. Mijn 2 honden zijn 2 zusjes uit Roemenië. Zij zijn in 2012 geboren in een Roemeense Shelter en waren 8 maanden toen zij bij mij kwamen wonen. Pepper had ik als 1e geadopteerd en de Sally kwam door omstandigheden met haar zus mee. De zusjes hebben geen ideale start gehad in hun leven en dat leidde tot de nodige uitdagingen voor de honden en voor mij. Dit was de reden dat ik meer kennis nodig had over hondengedrag en begeleiding van honden. Van het één kwam het ander en ben ik in het lesgeven beland.

Sinds 2012 ben ik lid van KC De Hofstad en heb met mijn honden Ggehoorzaamheid, Behendigheid, Apporteren en Sport en Spel gelopen.

In 2015 heb ik mijn opleiding tot Kynologisch instructeur bij O&O afgerond. Tevens ben ik opgeleid tot ABC-trainer bij Hermina Stout en tot instructeur Hoopers bij Nadac-hoopers Nederland.

Bij KC De Hofstad geef ik Gehoorzaamheid en Hoopers. Ik vind het leuk mijn kennis te delen en honden en hun begeleiders te helpen om het leuk met elkaar te hebben.

Daarnaast ben ik ook algemeen bestuurslid van KC De Hofstad.

Ik vind dat een goede relatie en een goede samenwerking tussen hond en zijn begeleider bijdraagt aan dierenwelzijn en dat de hond kan voldoen aan de eisen die aan de hond worden gesteld door de maatschappij.

 

Opleiding en scholing

  • Kynologisch instructeur bij O&O Omgang hond Module A, B en C
  • ABC trainer bij Hermina Stout
  • Cirkeltraining basis en vervolg bij Hermina Stout
  • Hoopers instructeur, gevorderden A bij Nadac Hoopers Nederland

Geeft les in

Andere activiteiten voor de vereniging

  • Algemeen bestuurslid

KC de Hofstad

Ilsyplantsoen 7
2497 GA Den Haag
070-3253710 (alleen tijdens trainingsuren)
KvK nummer: 40407716
NL64RABO0146277813

Onze sponsor

Aangesloten bij

Steun onze verenging

Met een vriendenlot
of door je aankopen te doen via
SponsorKliks, gratis sponsoren!